sâmbătă, 10 noiembrie 2007

Football Manager 2008

Citind titlul acestui post de pe blogul meu, unii ar putea crede ca este vorba de inca un joc banal gen FIFA, in care misti jucatorii cu o sageata, ii pui sa paseze pe S si sa suteze pe D. Cam plictisitor, intr-adevar, nu?
Nu e vorba de un joc gen FIFA, ci de un joc mai complex. Nu poti controla jucatorii, dar esti antrenorul lor si totul este facut sa para cat mai real: faci transferuri, stabilesti bugetul echipei, vorbesti cu jucatorii, ceri imbunatatiri ale conditiilor presedintelui de club (eu care sunt antrenor la Steaua...tre sa ii cer destule lui Bre Nea Jiji). E destul de relaxant/enervant, depinde de rabdarea fiecaruia atunci cand iei bataie cu 5-1 de la Pandurii si 3-0 de la UTA, dar aveti grija ca jocul asta provoaca dependenta...iti zici pe la 4 dimineata cand cica vrei sa te culci, ca mai vrei sa joci inca un meci, il joci, dar tot nu vrei sa inchizi calculatorul.
En fin, FM 2008 aduce cateva lucruri noi, cel putin la nivelul Romaniei. Ma refer la un update al regulilor de folosire a strainilor in meciurile domestice, campionat si cupa U19, bugete mai mari. Nu s-au rezolvat bug-urile, se rateaza exasperant de mult din pozitie de 1 la 1.
En fin...pana la urmatorul FM mai e...

Niciun comentariu: