sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Vorbind cu peretii

Sunt trei lucruri pe care eu le astept cu mare interes in prima jumatate a anului: Royal Rumble 2009, Wrestlemania 25 si Eurovision 2009. Poate suna stupid, insa nici macar ziua mea nu mai este importanta in comparatie cu aceste trei evenimente (si totusi tin sa mi se zica "la multi ani"; egocentric nu?). Aceste trei evenimente reprezinta niste show-uri extraordinare, insa singurul la care suntem reprezentati noi, romanii, este Eurovision (poate si pe la Wrestlemania vreo 2-3 romani rataciti prin public). Eu tin la tara asta si la imaginea ei in afara. Stiu ca nu ne vor scoate din "tigani", "hoti" si "violatori" prea curand civilizatii occidentali, insa macar pe plan muzical sa avem si noi o imagine buna. Am ascultat cateva melodii inainte ca juriul sa selecteze cele 24 de melodii din semifinale si mi-au placut urmatoarele:

Cats Love Dogs - Yes my lordAlexandra Craescu - HeroMihai Bogdan & Marko - Desert RainDomnilor pereti din juriu, aceste trei melodii erau cumva prea grele pentru Selectia Nationala? Erau mult prea bune, nu? Domnilor pereti, eu sunt un om care stie sa si aprecieze ce faceti, deci apreciez ca macar urmatoarele melodii au intrat:

Catalin Josan - Stop


Elena Gheorghe - The Balkan Girls


Multumim, domnilor pereti, pentru ca ati stricat (iarasi) un show cu potential.

PS. No Indiggo this year?

Un comentariu:

carmens spunea...

da,frumos spus,,domnilor pereti din juriu''....multe piese bune au fost eliminate,...eu cred ca nu le asculta ,oricum, daca-o fac e superficial totul..