joi, 19 noiembrie 2009

E joi, deci...

...merg din nou pe antibiotice pentru raceala... gripa... Nu, n-am porcina, nu scapati de mine asa usor. Pana la urma de ce as pleca? Imi place ce fac si sper sa va placa si voua in continuare.

Mai exista si altceva in afara de politica pe lumea asta! Aleluia! Fara politica!... dar tot controversa se numeste.

Oh FUDGE! Si tocmai cand spuneam "Aleluia"!

Stiti, pe lume exista multi oameni. Oamenii si-l inchipui pe Dumnezeu Tatal ca pe un batran cu barba lunga, alba (Mathusalix, "Aesterix et Obelix contre Cesar"), ca pe un extraterestru (nu vreau... nu pot sa comentez... probabil e un V, nu?), pe Duhul Sfant ca pe Casper sau ca pe un foc care pica din cer, si pe Iisus ca pe... un homosexual? Un transsexual? Perfect. Si iata, unii preoti chiar au luat exemplu. Infiorator (HOMOFOBULE !!!).

Ok, am inteles faza cu Black Jesus. Avand in vedere zona in care a avut loc actiunea, e foarte posibil ca Iisus sa fi avut o culoare a pielii mai inchisa, probabil chiar neagra. Asta n-avem cum s-o stim sigur, cu toate ca majoritatea icoanelor ni-L prezinta ca pe un prunc/barbat alb. Dar sa fim seriosi, Iisus prezentat in chip de homosexual? Cat de bolnava trebuie sa-ti fie mintea pentru a veni cu asa ceva? Si, desigur, multora o sa li se para o idee originala, ca vai, trebuie sa fim toleranti, ca daca suntem cu adevarat toleranti, trebuie sa acceptam si situatia asta cu Iisus in chip de gay si (bla bla bla, 50 de mii de fraze cu cate 123 de cuvinte ca in ziarul Scanteia de pe vremea lu' Raposatu', nu conteaza, tot minti bolnave se numesc). Blasfemie? Probabil ca da, nu e atat de greu sa va dati seama.

Ca tot suntem la acest capitol, tocmai mi-am amintit de un pseudo-studiu prezentat la Radio Romania Actualitati in 2003 sau 2004 (nu mai tin minte exact cand, insa tin minte destul de clar continutul).

Acest "studiu" arata (nu stiu cum) ca barbatii ar urma, peste ani si ani, sa devina inutili, femeile adaptandu-se la mediu prin dezvoltarea unor... organe sexuale barbatesti!!! Mai exact, doua perechi de testicule (inchipuiti-va o lume plina de Lady GaGa si Caster Semenya), se vor putea reproduce singure (Doamne, eu chiar scriu asa ceva?), iar barbatii vor disparea intr-un final (stiam eu ca o sa fiu o specie rara). Asa ca, Sport.Ro, mai bine schimbati-va acele promo-uri "Pentru ca barbatii sunt pe Sport.Ro", ca femeile se adapteaza, nu se bat pe microfoane.

Sincer, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar urma sa se numeasca noua specie, un nou rod al imaginatiei bolnave a cuiva (ma indoiesc ca unui barbat i-ar fi trecut prin cap sa spuna asa ceva).

Bun, trec de la capitolul "ineptii si cretinisme debitate de minti bolnave" la lucruri muuuuult mai placute, precum muzica. Imi place muzica (un alt fel de a spune ca apa e uda) si apreciez oamenii care chiar isi doresc sa faca muzica de calitate. Contrar asteptarilor, nu voi pune ceva care nu-mi place, ci dimpotriva: ceva care imi place foarte mult.
Artisti: Vivien O'Hara & Adrian Sana
Melodie: "Too late to cry"
Producator: Adrian Sana
Melodii din care Adrian Sana este acuzat ca s-ar fi inspirat:
Armin van Buuren & Sharon - In and out of love
Sonique - Sky
Clipuri care sunt asemanate cu acesta:
DJ Layla - Single ladyCu toate ca sunt acuzatii din toate partile, cum ca melodia ar fi copiata dupa aia si dupa ailalta, probabil ca maine or sa gaseasca vreo asemanare si cu vreo melodie a lui Elvis, inchid ochii. Pur si simplu imbinarile dintre acele melodii (acele sample-uri), plus talentul lui Adrian Sana, plus vocea foarte buna a lui Vivien se completeaza foarte bine intre ele si dau un rezultat foarte bun: "Too late to cry". Clipul nu este reusit, insa m-am resemnat. Nu se pot face clipuri ca lumea in Romania... Sper doar sa prinda.

In fine, aceasta a fost editia de pe 19 noiembrie 2009 a "E joi, deci..."

Pace & Iubire,
MariusZ

Niciun comentariu: