sâmbătă, 11 februarie 2017

Chiar mă bucur...

Se mai întâmplă uneori ca eu să mă uit la televizor. De obicei nu o fac, pentru că găsesc alte activități mult mai interesante, ca scrisul și cititul. Dar mă mai uit din când în când și observ o tendință drăguță a unor posturi TV. 

Mie, unuia, mi-a plăcut televiziunea de la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000. Cu acele emisiuni ușurele, de care mulți râdeau - acum poate că e mai bine că în loc de „Big Brother” și „95-95” avem „Mireasă pentru fiul meu” și „Acces Direct”, huh? Așa... Cu acele emisiuni-concurs, ca „Știi și câștigi” sau „Vrei să fii miliardar?” - acum avem „Te pui cu blondele?” și „Roata Norocului”... pe stil nou. Dar astea sunt lucruri care s-au remediat cumva. 

Adică au apărut niște emisiuni care îmi aduc aminte de ce era înainte. Chiar dacă pare ușor stupidă, emisiunea „Vorbește lumea” (Pro TV) are un aer mai relaxat, simpatic... adică este o formă de divertisment. O altă emisiune care cred că face bine televiziunii românești este „Ce spun românii?” (Pro TV), prezentată de Cabral. Acest format a mai fost difuzat și la Antena 1, sub numele „FamiliaDA” și îl avea ca prezentator de Cosmin Seleși. Nu am urmărit audiențele variantei de pe Antena 1 - era difuzată și la niște ore mai ciudate, că în timpul zilei „Mireasă pentru fiul meu” era în toți și în toate. Pe Pro TV se pare că stă bine din punct de vedere al rating-ului. Cred că e și mai bine realizată emisiunea. Și Cabral e mai popular. 

Oricum, mă bucur că astfel de emisiuni și-au făcut loc în grila unui post de televiziune. Nu sunt tocmai un fan al Pro TV - chiar dimpotrivă -, dar pentru grila pe care o au de ceva vreme încoace (că știu și că aceste emisiuni sunt difuzate de mai multe luni) merită apreciat. Good job! :D

Niciun comentariu: