joi, 17 decembrie 2009

E joi, deci...

...avem guvern!!! Si cui ii pasa. Mie nu. Oricum, daca cel mai important lucru care s-a intamplat in ultima saptamana este ceva de care nu imi pasa, atunci e clar ca ma voi baza mai putin pe evenimentele recente.

Partea buna este ca ne indreptam intr-o directie buna. Asa, de curiozitate, ma plimbam pe un culoar dintr-un hypermarket unde erau carti... de citit, nu de joc. Voiam sa vad daca nu cumva a aparut ceva interesant, ceva nou care sa merita atentia mea. Cum intru, vad Stephanie Meyer cu toata seria ei Twilight & shit. Stiu ca voi supara multa lume, insa asta este si scopul meu. Filmul, intoxicarea si o parte din fane (ma refer la cele care nu au citit cartea si adora filmul numai pentru ca Edward este sexy => "invidie") m-au facut sa imi displaca orice e legat de Amurg... bine, in afara de "Decode" si de Paramore in general (Hayley e frumoasa si talentata pe deasupra). Au urmat, desigur, Harry Potter, o carte cu elfi si orci, iar ca pomelnicul sa fie complet, o carte cu Hannah Montana? Dumnezeule...

Exista un clip mai vechi, care are aproape jumatate de an si pe care il stiu tot cam de atunci, insa la care nu am reactionat aici. "TiK ToK" se numeste melodia, iar Ke$ha se numeste cantareata. Cum Ke$ha isi va lansa albumul "Animal" in primele zile ale anului viitor. Daca albumul va fi cel putin la nivelul melodiei care il promoveaza, atunci voi fi foarte multumit, pentru ca voi mai adauga un album bun de muzica buna fara zdringhi-zdringhi. Despre clip ce as putea sa spun decat "who the f**k needs role models?". Ke$ha (22 de ani) se trezeste intr-o cada dupa o betie crunta si ne zice ca vrea sa se spele pe dinti cu niste Jack Daniels (exact ca betivul care abia se tine pe picioare si intra in magazin sa mai cumpere bautura). Practic, ni se prezinta o zi din viata ei libertina (ceva absolut normal in ziua de azi). Modul in care este realizat clipul ii da un aer foarte comic si din partea mea primeste nota 9 (10 nu prea dau, sunt mai zgarcit si mai e si criza afara... nu vedeti? ninge). Oricum, sunt sigur ca ati vazut clipul si sper, cum am mai zis, ca albumul sa fie cel putin la fel de bun ca melodia.Ah, si criza de zdringhi-zdringhi la mine se prelungeste, din moment ce melodii atat de interesante precum urmatoarea exista:Sanatate, fericire, pace si... ma rog, in general de toate. Revin cu "E joi, deci..." de Ajun.
MariusZ

Niciun comentariu: