joi, 31 decembrie 2015

El Revelion

Mai sunt trei ore și ceva din anul ăsta (cred că acum trec în 2016 tibetanii, cei din Tajikistan, Tukmenistan etc.). Mă rog, noi mai avem un pic. Nu că mă grăbesc or anything. Revelionul o să înceapă și el în curând, cred că prin centru o să fie și niște artificii.
Oricum, dacă tot e o zi atât de „specială” - de fapt, e o zi ca oricare alta - hai să ne simțim și noi bine.
Legenda spune că poporul român este latin, iar mulți o consideră o certitudine.
Și, dacă tot suntem atât de latini, hia să ne simțim bine cu muzică latină. Preferabil, mai recentă, că „Lambada” și „Meneaito” au mai mulți ani decât mine.

1.Gente de Zona feat. Marc Anthony - La Gozadera2.Alvaro Soler - El mismo Sol3.Kendji Girac -AndalouseBine, aici sunt latine originea tipei despre care cântă - „ma belle andalouse” - și originea băiatului - cică e franțuz. Deși franțuzii numai latini nu mai par în ultima vreme. :))

4.Kendji Girac - Color GitanoHai, că asta e mai latină decât „ma belle andalouse”, deși... Mă rog, măcar e latino. :))

5.Enrique Iglesias feat. Gente de Zona & Descemer Bueno - BailandoMult mai bună decât versiunea pe care răgea Sean Paul în dulcele stil Chewbacca. :D

6.Wisin feat. Jennifer Lopez & Ricky Martin - AdrenalinaOh, da... Și J-Lo sună mai bine în spaniolă decât în engleză, asemenea lui Enrique Iglesias și Ricky Martin.

7.Romeo Santos - Propuesta indecenteÎncă de la primele acorduri am crezut că ascult Aventura. Dar, având în vedere cine e Romeo Santos, nu-i de mirare... :))

8.J. Balvin - GinzaSe poate vreo petrecere latină fără ăsta? No way... :))

9.Pitbull feat. Don Miguelo - Como yo le doySpangleza lui Pitbull for the win! :))

10.Inna feat. J. Balvin - Cola songDacă tot spune insistent fata asta „soy latina, baby”, păi s-o credem pe cuvânt, no? Mai ales că vine și J. Balvin, care încă avea sechele după „Tranquila”. :))

11.Fly Project - MusicaO spaniolă din aia de ardelean transformat în bucureștean plus un clip în care se mănâncă în draci. Două mii șaișpe' vine repede, frățică... :))

12.Michel Telo - Ai se eu te pegoCum să lipsească asta de la petrecere, frate? Nu mai e atât de „la modă”, dar încă e în sufletele noastre „latine”. :))

13.Don Omar feat. Lucenzo - Danza KuduroDon Omar a cucerit lumea cu mișcările lui (inspirate, probabil, de la corespondentul său român cu nume de mezel). Dar e un hit tembel, se dansează pe el, deci... oi-oi-oi. :))

14.Don Omar - ConteoDe pe vremea când nu era chiar atât de manelist. :))

15.Daddy Yankee feat. Fergie - ImpactoMă opresc aici deocamdată. Mai sunt trei ore și cinci minute până de Anul Nou.
La mulți ani?
Oh, da! :D

Niciun comentariu: