marți, 31 decembrie 2013

Douăzeci şi paişpe'

Mai sunt doar câteva ore până când se va termina şi minunatul an 2013. E o fericire, aşa-i? Trebuie să petrecem, să ne distrăm, să dăm muzica la maximum. Ah, şi să nu uităm de bubuieli. Trebuie să se audă în toată lumea sunetul petardelor şi a altor bombiţe din astea mici care se vând aproape la fiecare colţ de stradă. Ce să mai... O să fie o nebunie, ca întotdeauna.

Pe posturile de ştiri anunţă la fiecare oră ce ţară a ajuns în anul douăzeci şi paisprezece şi ne sunt prezentate imagini cu artificii, cu oameni care sărbătoresc entuziaşti. Noi mai avem şase ore şi ceva (and counting backwards) până facem trecerea şi entuziasmul ăla o să cuprindă marea majoritate a populaţiei. Şi în noaptea asta.

Ah, în noaptea asta suntem tineri, aşa că hai să dăm foc lumii şi vom putea să strălucim mai puternic decât soarele, după cum zicea refrenul unei binecunoscute melodii acum un an şi ceva.


Şi acum văd la televizor cum Taiwanul a întrat în anul nou și admir focul de artificii spectaculos de acolo. În același timp a intrat în anul nou și China, o ţară unde mă voi întoarce cu siguranţă, mai devreme sau mai târziu. Un an nou minunat vă doresc şi să fiţi fericiţi şi iubiţi.

Peace and Love,
MariusZ.

Niciun comentariu: