duminică, 12 octombrie 2008

Living it blue


Albastru...ce intelegem prin albastru.

Albastrul este o culoare rece. Cand zicem albastru, automat ne gandim la cer, un cer senin care sta deasupra capetelor noastre si care ascunde multe. Deci, albastrul este o culoare a misterului.
Multa lume asociaza culoarea albastra ghetii si apei, ceea ce ii confirma statutul de culoare rece. Avand in vedere ca apa si gheata acopera cam trei sferturi din Terra, aceasta chiar isi merita renumele de Planeta Albastra. Planeta, care ne-a primit atatea milenii cu caldura, este rece? Posibil; cert este ca Terra este misterioasa.
In mileniul trecut a aparut un gen muzical care a prins foarte bine; acesta face parte din muzica neagra si i se spune "blues". In unele filme americane se aude o replica celebra: "I've got the blues". Ce vrea sa insemne? "The blues" reprezinta o stare de cadere psihica, melancolie si tristete. Acest gen muzical transmite tristetea cantaretului; "Every song is a cry for love", aceasta sintagma se potriveste foarte bine in situatia de fata. Unde am fi fara dragoste? In fine, albastrul reprezinta o culoare rece, misterioasa, trista; in consecinta, si planeta noastra este la fel.


Absolutely fantastic. :)

Verde este culoarea ochilor mei, iar albastru a sufletului meu. Niciodata gri, niciodata negru, niciodata alte culori. Ochii aproapelui sunt calea spre sufletul acestuia; pot fi o carte deschisa, daca stii sa vezi ceea ce se afla acolo. Inainte de a cauta in sufletul aproapelui, uita-te in oglinda, in ochii tai. Ce vezi?
"Living it blue" poate fi perceput ca un strigat de ajutor, poate fi perceput ca orice. Un suflet albastru, desi rece, poate incalzi un altul de orice culoare.

You just have to believe in yourself.
Living it blue.
Mariusz

Un comentariu:

Anonim spunea...

albastra este marea si albastri sunt ochii unui ingeras uh da da:X......atat am vrut sa spun:D nu m-am putut abtine:D


PUP:*